Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 2 common:people_all_forms

Засідання районного методичного об’єднання вчителів фізики та астрономії

Date: 12 березня 2019 о 15:29, Refreshed 21 березня 2019 о 07:18
78 views

12 березня 2019 року  в закладі загальної середньої освіти с. Зелена відбулося методичне об’єднання  вчителів фізики та астрономії на тему: «Формування життєвих компетентностей учнів у процесі вивчення фізики і астрономії».

           Учасників семінару зустріли адміністрація закладу та  учнівський колектив,  які розповіли про рідну школу та рідне село.

     Свою майстерність, професіоналізм продемонструвала учасникам семінару вчитель фізики Агапій Тетяна Сергіївна на уроці в 7 класі «Виштовхувальна сила в рідинах і газах. Закон Архімеда». Учням сподобався урок, вони були задоволені результатами досягнутих успіхів. А найголовніше – це тісна співпраця вчителя та учнів. На уроці Тетяна Сергіївна впроваджувала інноваційні форми та методи навчання, адже інновації – це крок вперед, це – результат невтомної праці педагога. Тетяна Сергіївна довела на уроці, що важливим для учнів є не тільки вміння оперувати власними знаннями, уміннями і навичками, а й бути готовими змінюватися відповідно до нових потреб ринку праці, оперувати й управляти інформаційними потоками, активно діяти, швидко приймати рішення, навчатися впродовж  усього життя, тобто бути компетентними.

       Також було запропоновано учасникам семінару виховний захід- конкурс фізичної краси  «МісФізика». У заході взяли участь учні 7-11 класів. Школярі продемонстрували свою артистичність, винахідливість, творчість, взаємодопомогу. Протягом заходу представники шести держав (Механіка, Електродинаміка, Оптика, Коливання і хвилі, Молекулярна фізика, Термодинаміка) показали   свою ори­гінальність і були відзначені багатогранним здивуванням  під час проведення дослідів. Ці держави є єдиним цілим, що зветься найпрекраснішою, найцікавішою і найзагадковішою наукою - ФІЗИКА!    

         Вчитель  фізики  Дністрівського НВК Марчук Любов Іванівна презентувала свій  досвід роботи на тему «Перевернуте навчання як одна з ключових тенденцій освітніх технологій сучасності».

         Далі учасники семінару із задоволенням взяли участь у практикумі «Розв’язування олімпіадних задач з фізики і астрономії», що провів Руснак Віктор Васильович, керівник районного методичного об’єднання вчителів фізики.

Під час колективного обговорення учасниками семінару проаналізовано результативність  в ІІ і ІІІ етапах Всеукраїнських  учнівських олімпіад з фізики і астрономії та обговорено участь у Всеукраїнському фізичному конкурсі «Левеня». Методист райметодкабінету  Паламар Таїсія Миколаївна звернула особливу увагу на роботу вчителів із здібними та обдарованими учнями. Також   Таїсія Миколаївна наголосила на виконання Заходів, присвячених Року фізики.

Останнім етапом семінару було підведення підсумків роботи та прийняття методичних рекомендації для вчителів фізики і астрономії, щодо формування життєвих компетентностей учнів у процесі вивчення фізики і астрономії.

         Вчительська праця важка, але саме вчителям потрібно запалити в кожній дитині іскорку знань, відкрити шляхи пізнання нового, невідомого.


image002

image003

image004

image005

image006

image007

image008

image009

image010

image011

image012

image014

image015

Comments:
Only authorized users can leave comments.